//Skycrapper


Day 3 : Blah sekolah
16 November 2011 | 7:10 PM | 0 comments
Assalamu'alaikum ..

:P Heyy u , come here ! nak story nie . nak dgar ?? muehehee . jomjom ! but anyways , baca lah dulu entry tuwh :DD keja bodoe kankankan ? blah scola last-2 tahun nie . tak masuk akal betul apa keja yg kami buat nie .

Oke , com'mon . lets start sayang :) at first , semalam kan 16/11 kan ? parents kitaorg pergi scola utk ambek result final exam and ambek duet RM100 tuwh . fuhh ! -,- dapat-2 jaa result tuwh , suma pakat-2 kna potpet-2 with parents diaorg :) biasa lah kan , result tak memuaskan tahun nie . ramai sgt yg fail . so , Atowl mmg sgt kna potpet-2 . rsa macam dah pekak pon ada :DD hikhik . lepas tuwh , kitaorg buat plan tknak ikot parent balik but kitaorg nak pergi merantau :DD suma pakat-2 mintak duet sikit lah kat mummy and daddy kitaorg . hahaa , kitaorg halau dorg balik :DD *anak kurang ajar :DD

kitaorg pergi makan dulu dekat batu maung . lapar gyla time tuwh :( rsa mcm nak makan org pon ada . oke , time kitaorg makan kat situ , ramai sgt org tgok kami semacam 2 macam jaa . mungkin sebab kami bising dgn annouying laughter .____. kegilaan melanda 6 sahabat :DD lepas kitaorg makan . kitaorg rancang nak pergi mana-2 . bub , law balik awal , bosan dok rumah kankankan ?? tkkan nak tido ? so , kitaorg plan nak pergi Prangin Mall , Penang :DD muahaha . dgn berbaju sukan , berseluar track , bertudung scola , berbeg scola , berkasut scola :3 amat memalukan . tkdak standard pie prangin pakai pakaian scola . heheee :) so , kitaorg pusing-2 prangin tuwh kejap . agk-2 tkdak papa , kitaorg balik jelah :) tk jumpa sapa-2 pon yg Atowl kenal . ingat-2kan nak jumpa boyfriend :DD tapi , hehehee . takdak rezeki and masa tak mengizinkan . trima jelah hakikat :p

Sincerely : Atowl :)
XXXXX

Labels: ,


Older Post | Newer Post
Tagboard


Hello stalkers . Welcome to my official blog . I'm Atowl , the owner of this blog . * Please respect me okay . Next year , I'll be become PMR candidates . So , please pray the best for me . Leave your footprints okay .

Talk Here
Leave your footprints here . 'THINK BEFORE YOU SPEAK !'
 silentreader[s]


Credit
Re-Edit by : Atowl
Template by : Hani
Tutorial by : Mieyka
Picture by : Tumblr

-Navigations-

About Links Entries