//Skycrapper


Day 6 : Simple and short entries :)
25 November 2011 | 10:59 PM | 0 comments
Assalamu'alaikum ..

Tumblr_ltv55jnnkn1qhy99bo1_500_large

Hello , whehee :) entry nie simple nd short lhaa . Hikhik ^_^ gagah jugak nak updates kankankan ? Atowl punya story nie . Hehee , Atowl ada minat kat seorang hamba allah mana tah :P Hehee , cuma suka saja okay . Tak lebih pon . Tak tahu lhaa dya suka Atowl or tak . But Atowl mmg suka dya . Atowl suka bila dya cakap . Loghat ala-2 org baling nohh ! Sukasukasuka :P


Auwww ^_^ semalam Atowl tidow pukol 3.30 lhaa sygs :3 Bub gayuwt nun budak tuwh . Hikhik >.< sukaa lhaa gayuwt nun hg budak . Lama dah kan kita tak gayuwt mcm dulu :') Bub , dulu kita caple . Mmg takdak penghalang lhaa law kita nk gayuwt sampai pagi pon . Sumpah aku rindu kenangan yang dulu . Nak sgt jadi mcm dulu :') But , semalam hg bagi aku happy gegila . Abes kdt aku call hg :'( hehee , papa pon aku tak kisah . Yang penting aku happy dah macam dulu . Thanks :')

Nak cita yang tuwh jeaa . Hihikk ^.^

Kbhaii :P
Sincerely : Atowl :)
XXXXXX

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Tagboard


Hello stalkers . Welcome to my official blog . I'm Atowl , the owner of this blog . * Please respect me okay . Next year , I'll be become PMR candidates . So , please pray the best for me . Leave your footprints okay .

Talk Here
Leave your footprints here . 'THINK BEFORE YOU SPEAK !'
 silentreader[s]


Credit
Re-Edit by : Atowl
Template by : Hani
Tutorial by : Mieyka
Picture by : Tumblr

-Navigations-

About Links Entries