//Skycrapper


Day 10 : 13/12/2011 :')
12 December 2011 | 11:44 PM | 0 comments

Hello //Assalamualaikum\\ kenapa hang tetiba jaa muncul selepas 3-4 hari tak msg aku :'( Aku rindu hang , hang taw tak ? Mesti tak punya . Hang kan busy layan girlfriend hang :') Hang taw weyh , walaupon aku ada boyfriend , aku tak pernah lupaa hang . Malahan , rindu hang lagi ada lhaa . Hang taktaw semua tuwh . Sebab hang memang ingat aku tak rindu hang , aku sombong dgn hang kan ? Aku taw anggapan hang . 

Dulu hang pernah tudoh aku satu benda yang bukan niat aku . Hang kata aku nak gadoh nun girlfriend hang bila aku add efbee dya . Sedih aku bila hang tudoh aku macam tuwh . Pastu , hang kata pulak , hang taknak ambik taw dah pasai aku kan ? Sebak gylaa aku baca ayat tuwh :'( Tapi , nak buat macam mana ? Dah memang hakikat . Dah memang nak jadi tanpa dirancang . Okay , aku terima ! Aku doakan , semoga bahagia , happy dgn girlfriend hang k . Hang ingat weyh ! Aku tetap sayang hang lebih dari kawan aku :')

Kbhaiii -.-

Labels: ,


Older Post | Newer Post
Tagboard


Hello stalkers . Welcome to my official blog . I'm Atowl , the owner of this blog . * Please respect me okay . Next year , I'll be become PMR candidates . So , please pray the best for me . Leave your footprints okay .

Talk Here
Leave your footprints here . 'THINK BEFORE YOU SPEAK !'
 silentreader[s]


Credit
Re-Edit by : Atowl
Template by : Hani
Tutorial by : Mieyka
Picture by : Tumblr

-Navigations-

About Links Entries