//Skycrapper


Day 15 : Hit the light ^.^
24 December 2011 | 1:50 AM | 0 comments
4_large

//Assalamualaikum\\ Hello fellas . *Hit the light . Let the music move you . Lose yourself tonight !* Lagu kan . Hahaa , menyanyi sat oke . Release tension kejap . Hewhew :3 Okay , semalam dan harinie aku badmood . Aku benci orang penipu ! Sumpah aku tak suka :( Walaupon umur muda lagi , maybe bagi hampa tak matang dan taktahu papa kan ? Tapi , please lah weyh . Aku ada hati dan perasaan juga . Tak payah lah nak jadi penipu sangat . Hampa tipu aku memang tak kemana lah weyh . Aku tahu juga .

For bie :
Sorry , semalam aku tak reply msg hg . Aku badmood sikit bie . Aku harap hg paham nahh ? Kalau hg tak msg aku pon , apa hg kesah kan ? Hg kan selalu busy dgn motor hg tuwh jea . Aku nie pon hg jarang msg . Call pon tak pernah dah sekarang kan ? Bagus lah ! Buat lah selalu -.- Bila aku call hg , hg kata ' Bie busy lah , sayang ! ' Lepas tuwh hg marah-2 aku pulak sebab tak call hg . Cakap sebiji-2 macam hindu lah hg nie bie . Dulu , sikit mia gegeh nak caple dgn aku . Msg and call selalu . Konon nya nak ambek hati aku . Nak bagi hati aku terbuka kat hg sorang jea . Huh -.-  
The End ! 

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Tagboard


Hello stalkers . Welcome to my official blog . I'm Atowl , the owner of this blog . * Please respect me okay . Next year , I'll be become PMR candidates . So , please pray the best for me . Leave your footprints okay .

Talk Here
Leave your footprints here . 'THINK BEFORE YOU SPEAK !'
 silentreader[s]


Credit
Re-Edit by : Atowl
Template by : Hani
Tutorial by : Mieyka
Picture by : Tumblr

-Navigations-

About Links Entries