//Skycrapper


Day 17 : This week :>
29 December 2011 | 10:24 PM | 0 comments
Tumblr_lx04htyrua1qfffyto1_400_large

Hello fellas //Assalamualaikum\\ Okay , minggu nie agak busy sikit . Tak sempat nak updates blog . Sebab , ada kematian . Tokwan aku meninggal :'< Huuu , menangis jugak aku time dia hembus nafas terakhir . Tapi , dah memang ajal dya kan ? Nak buat macam mana . Kita yg hidup nie , kena terus kan kehidupan right :) Dan minggu nie jugak , nak masuk new year . Whuaaaa -.- godbye 2011 and welcome 2012 . Rasa takot jugak lah nak lalui hidup pada 2012 nanti . Sebab , aku PMR victim . Alamak -.- serius memang ketaq ! Tapi , ada seseorang yg pernah aku kenal , dia bagi sedikit tip-2 kat aku . Dia kata ,"Time hg nak masuk dewan periksa tuu , hg baca doa then ingat org-2 yg hg sayang . Confirm hg boleh buat" Jyeah ! Aku pegang kata-2 hg sayang :'> Okay , minggu nie pon sch nak start kan -.- Tudiaaa , semua benda bagi aku ketaq ! Aku takot weyh . 

Maaf , penggunaan perkataan "AKU"

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Tagboard


Hello stalkers . Welcome to my official blog . I'm Atowl , the owner of this blog . * Please respect me okay . Next year , I'll be become PMR candidates . So , please pray the best for me . Leave your footprints okay .

Talk Here
Leave your footprints here . 'THINK BEFORE YOU SPEAK !'
 silentreader[s]


Credit
Re-Edit by : Atowl
Template by : Hani
Tutorial by : Mieyka
Picture by : Tumblr

-Navigations-

About Links Entries