//Skycrapper


Day 18 : Auwmmmm
10 January 2012 | 1:03 AM | 0 comments

Hello fellas //Assalamualaikum\\ a very good evening . Okay , aku dah kena start study smart dah . So , soal cintan-2 nie kena buang di tepi dulu kan ? -.- Wah-2 , ramai nyaa org ajak aku hangout . Hey , aku takbole keluar lah . Tunggu lah aku habis exam dulu okay . Lepas exam , kita buat konvoi g Queensbay ramai-2 . Hahaa , pecah Qbay tuwh . Dalam waktu yang sama , aku ada minat kat sorg lelaki yang pernah jadi boyfriend aku selama 5 bulan lebih time aku form 1 . Dari form 2 hingga sekarang kitaorg kawan rapat . But , tahun nie , aku jadi suka kat dia lah . Nak bagitau , mmg segan yang teramat sangat . Walaweyh , apa aku nak buat pon taktau . Kalau aku dapat caple nuwn dia pon , boyfriend aku nak p lempaq tang mana ? Laut China Selatan -.- Hahaaa , dahlah kawan tuwh keding . Nak hawin masok laot pulak . Muehehee :P Okay , sekarang aku nak g buat homework yang bertimbun then baca buku . Saya ingin berjaya :D *Auww , lagu pumped up kick :)

Sorry , kalau rasa kasar dengan pengunaan perkataan "AKU" :')


Labels: , ,


Older Post
Tagboard


Hello stalkers . Welcome to my official blog . I'm Atowl , the owner of this blog . * Please respect me okay . Next year , I'll be become PMR candidates . So , please pray the best for me . Leave your footprints okay .

Talk Here
Leave your footprints here . 'THINK BEFORE YOU SPEAK !'
 silentreader[s]


Credit
Re-Edit by : Atowl
Template by : Hani
Tutorial by : Mieyka
Picture by : Tumblr

-Navigations-

About Links Entries