//Skycrapper


Day 18 : Auwmmmm
10 January 2012 | 1:03 AM | 0 comments

Hello fellas //Assalamualaikum\\ a very good evening . Okay , aku dah kena start study smart dah . So , soal cintan-2 nie kena buang di tepi dulu kan ? -.- Wah-2 , ramai nyaa org ajak aku hangout . Hey , aku takbole keluar lah . Tunggu lah aku habis exam dulu okay . Lepas exam , kita buat konvoi g Queensbay ramai-2 . Hahaa , pecah Qbay tuwh . Dalam waktu yang sama , aku ada minat kat sorg lelaki yang pernah jadi boyfriend aku selama 5 bulan lebih time aku form 1 . Dari form 2 hingga sekarang kitaorg kawan rapat . But , tahun nie , aku jadi suka kat dia lah . Nak bagitau , mmg segan yang teramat sangat . Walaweyh , apa aku nak buat pon taktau . Kalau aku dapat caple nuwn dia pon , boyfriend aku nak p lempaq tang mana ? Laut China Selatan -.- Hahaaa , dahlah kawan tuwh keding . Nak hawin masok laot pulak . Muehehee :P Okay , sekarang aku nak g buat homework yang bertimbun then baca buku . Saya ingin berjaya :D *Auww , lagu pumped up kick :)

Sorry , kalau rasa kasar dengan pengunaan perkataan "AKU" :')


Labels: , ,

Day 17 : This week :>
29 December 2011 | 10:24 PM | 0 comments
Tumblr_lx04htyrua1qfffyto1_400_large

Hello fellas //Assalamualaikum\\ Okay , minggu nie agak busy sikit . Tak sempat nak updates blog . Sebab , ada kematian . Tokwan aku meninggal :'< Huuu , menangis jugak aku time dia hembus nafas terakhir . Tapi , dah memang ajal dya kan ? Nak buat macam mana . Kita yg hidup nie , kena terus kan kehidupan right :) Dan minggu nie jugak , nak masuk new year . Whuaaaa -.- godbye 2011 and welcome 2012 . Rasa takot jugak lah nak lalui hidup pada 2012 nanti . Sebab , aku PMR victim . Alamak -.- serius memang ketaq ! Tapi , ada seseorang yg pernah aku kenal , dia bagi sedikit tip-2 kat aku . Dia kata ,"Time hg nak masuk dewan periksa tuu , hg baca doa then ingat org-2 yg hg sayang . Confirm hg boleh buat" Jyeah ! Aku pegang kata-2 hg sayang :'> Okay , minggu nie pon sch nak start kan -.- Tudiaaa , semua benda bagi aku ketaq ! Aku takot weyh . 

Maaf , penggunaan perkataan "AKU"

Labels: , , ,

Day 16 : Upset babe
25 December 2011 | 12:49 AM | 0 comments
395709_336565826354044_157306437613318_1435741_1966383903_n_large

Hello fellas //Assalamualaikum\\ 

-Sayang , aku rindu kat hang lah . Lama sgt hang tak contact aku . Cousin hang tanya aku 'Hang tak rindu Shukri ka ?' . Kalau aku rindu kat hang pon , apa yang aku boleh buat untuk nak lepaskan rindu aku ? Jumpa hang -.- Aku tak berani lah . Sebab apa ? Jgn tanya soalan tuwh boleh tak ? Dah semestinya jawapan aku , hang dah girlfriend . Takboleh nak jumpa macam dulu . Boleh tuwh boleh , tapi susah lah k . Aku rasa sangat terkilan , sedih , terharu semua ada . Sebab apa ? Jyeah ! nak bagitaw lah nie . Tgok dulu gambar dekat bawah nie okay ^.^


Okay , dah tengok kan ? Watlek -.- aku tertengok benda nie sayang . Kalau hg takmaw bagi aku tengok , napa tak private or removes friend terus . Sekarang kan aku dah tahu semua . Sayang , aku macam pernah dengar lah ayt nie . Tak silap aku kan sayang , hang yang ungkapkan untuk aku . Time kita hangout arituwh . Aku ingatkan , hang nak simpan ayt tuwh untuk kita berdua saja . Rupanya tidak sayang . Aku kecewa dgn hang ! 

Tadi , aku pergi kenduri rumah bestfriend aku . Kakak dia kahwin . Apa , kahwin ? Aku ingat lagi ayt hang . Hang kata , 'Nanti kalau kita kawin.....' Hang sembang kosong lah sayang . Okay , kalau hang tak sembang kosong , hang terai buktikan untuk aku ? Aku CABAR hang sayang . Sahut lah cabaran aku tuwh k . Lepas tuwh , aku terdengar lagu yg pernah hang menyanyikan untuk aku dulu . Aku takboleh lupa kenangan kita masuk bilik karaoke numb 1 . Bak kata membe aku , 'Takboleh depan lagi kowt !' Hahaa :') Okay , aku ngaku kat sini , AKU RINDU HANG !

The End !

Labels: ,

Day 15 : Hit the light ^.^
24 December 2011 | 1:50 AM | 0 comments
4_large

//Assalamualaikum\\ Hello fellas . *Hit the light . Let the music move you . Lose yourself tonight !* Lagu kan . Hahaa , menyanyi sat oke . Release tension kejap . Hewhew :3 Okay , semalam dan harinie aku badmood . Aku benci orang penipu ! Sumpah aku tak suka :( Walaupon umur muda lagi , maybe bagi hampa tak matang dan taktahu papa kan ? Tapi , please lah weyh . Aku ada hati dan perasaan juga . Tak payah lah nak jadi penipu sangat . Hampa tipu aku memang tak kemana lah weyh . Aku tahu juga .

For bie :
Sorry , semalam aku tak reply msg hg . Aku badmood sikit bie . Aku harap hg paham nahh ? Kalau hg tak msg aku pon , apa hg kesah kan ? Hg kan selalu busy dgn motor hg tuwh jea . Aku nie pon hg jarang msg . Call pon tak pernah dah sekarang kan ? Bagus lah ! Buat lah selalu -.- Bila aku call hg , hg kata ' Bie busy lah , sayang ! ' Lepas tuwh hg marah-2 aku pulak sebab tak call hg . Cakap sebiji-2 macam hindu lah hg nie bie . Dulu , sikit mia gegeh nak caple dgn aku . Msg and call selalu . Konon nya nak ambek hati aku . Nak bagi hati aku terbuka kat hg sorang jea . Huh -.-  
The End ! 

Labels: , , ,

Day 14 : Dah nak habis -.-
23 December 2011 | 5:58 AM | 0 comments
Tumblr_l2529s165d1qa0xtco1_500_large

Hello fellas //Assalamualaikum\\ Harinie 23/12/2011 kan ? -.- Whuaaa , kejap jea cuti berlalu . Lepas tuu nak kena sekolah balik . Mama ajak pergi beli barangan sekolah baii . Semua banner tulis macam nie --> Back to school :O OMG ! Mama , cek takmaw sekolah lagi . Cek tak rindu sekolah pon . Cek nak dok rumah then tiap-2 hari bgn pukul 12 . Matahari dah terpacak atas kepala . Macam tulah cek nak ! Cek tkmaw tiap-2 hari bgn pukul 6 pagi then nak kena siap . Lepas tu pergi sekolah . Dahlah , tahun depan PMR :( Cek tkmaw . Cek risau ar nak ambek exam . Hohoo >.< sampai sini sajea . Terima kasih sebab stalker and baca entry nie . Entry takowt , ayt mmg macam pariaa sikit . Hewhew :3

Labels: , ,

Day 13 : Snooker ?
22 December 2011 | 1:21 AM | 0 comments
Tumblr_lwlfr5bksq1qdwnazo1_500_large

Walaweyh peeps ! Hello buddies //Assalamualaikum\\ Juwm couple ? Hahaa , merepek . Juwm story sayangs sambil maen snooker . Heheee , takder lhaa . Entry kali nie berkenaan dgn snooker . Snooker taw tak benda apa ? Alaa -.- yang benda kayu tuwh . Yang tolak bola dgn kayu tuwh . Takkan korang taktaw kowt . Hewhew :3 Saja nak buat ayt hindu sait . Korang pernah maen tak ? Pernah =.= Untung lhaa korang pernah maen . Aku nie bukan setakat tak pernah maen , pegang kayu tuwh pon belowm tentu lagi dapat :') Sedih nie :DD Hehehee , tapi ada untung nya jugak kalau aku tak rety maen . Hikhik -.- sebab ada owg yg bergelar //Super Awesome\\ aku nak tunjuk ajar sikit ilmu hebat diaa tuwh . Betoi tak Bie >:< Heheheee , terdedah sudah ! Kuikuikui :DD Jyeah ! Aku memang tak sabar nak maen snooker + jumpa dgn Bie aku nie . Sumpah rindu ^.^ Lalalalaa . 

Sampai sini jelah nak berkarangan :) 
Testing untuk tahun depan . Prepare siap-2 !
Kbhaiiii :DD

Labels: , ,

Day 12 : Happy jea dorang :(
18 December 2011 | 1:27 AM | 0 comments
Tumblr_lu9tfwfaqu1qgnow4o1_500_large

//Assalamualaikum\\ Hello buddies , see my entry . Why ?? Hohoo , speaking sait nohh >.< Aku teringat time 07/12/2011 . Aku hangout dgn budak Georgetown kan ?? Yeah , aku dah pernah cita right ? Ada baca tak ? Law tak dea , kita buat playback k . HERE PLAYBACK ! tgok lhaa entry tuu oke . Baru korang akan paham jalan cita nyaa . K , continue . Baru-2 nie , 14/12/2011 , depa kluar lagi . But , mybe dgn set-2 depa jea . Takkan nak ajk aku kowt kan ? Gpon , depa tak kenal aku aih ! Depa muaa kan hot stuff ! Mna nk pandang org mcm aku nie . Hampa taw cmna aku boleh dapat taw ?? Hampa tgok lhaa nie .. 

Click untuk bagi clear

Sorry , tak bapa clear . Tapi ini lhaa hakikat nyaa . Ya Allah , sumpah sedih ! :(( Seronok jea depa kluaq kan . Sedangkan aku yg pernah jugak kluaq dgn dgn depa , tak pernah seronok macam depa . 

p/s : Aku doakan , hampa muaa terus happy k :')

Labels: , ,


Older Post
Tagboard


Hello stalkers . Welcome to my official blog . I'm Atowl , the owner of this blog . * Please respect me okay . Next year , I'll be become PMR candidates . So , please pray the best for me . Leave your footprints okay .

Talk Here
Leave your footprints here . 'THINK BEFORE YOU SPEAK !'
 silentreader[s]


Credit
Re-Edit by : Atowl
Template by : Hani
Tutorial by : Mieyka
Picture by : Tumblr

-Navigations-

About Links Entries