//Skycrapper


Day 12 : Happy jea dorang :(
18 December 2011 | 1:27 AM | 0 comments
Tumblr_lu9tfwfaqu1qgnow4o1_500_large

//Assalamualaikum\\ Hello buddies , see my entry . Why ?? Hohoo , speaking sait nohh >.< Aku teringat time 07/12/2011 . Aku hangout dgn budak Georgetown kan ?? Yeah , aku dah pernah cita right ? Ada baca tak ? Law tak dea , kita buat playback k . HERE PLAYBACK ! tgok lhaa entry tuu oke . Baru korang akan paham jalan cita nyaa . K , continue . Baru-2 nie , 14/12/2011 , depa kluar lagi . But , mybe dgn set-2 depa jea . Takkan nak ajk aku kowt kan ? Gpon , depa tak kenal aku aih ! Depa muaa kan hot stuff ! Mna nk pandang org mcm aku nie . Hampa taw cmna aku boleh dapat taw ?? Hampa tgok lhaa nie .. 

Click untuk bagi clear

Sorry , tak bapa clear . Tapi ini lhaa hakikat nyaa . Ya Allah , sumpah sedih ! :(( Seronok jea depa kluaq kan . Sedangkan aku yg pernah jugak kluaq dgn dgn depa , tak pernah seronok macam depa . 

p/s : Aku doakan , hampa muaa terus happy k :')

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Tagboard


Hello stalkers . Welcome to my official blog . I'm Atowl , the owner of this blog . * Please respect me okay . Next year , I'll be become PMR candidates . So , please pray the best for me . Leave your footprints okay .

Talk Here
Leave your footprints here . 'THINK BEFORE YOU SPEAK !'
 silentreader[s]


Credit
Re-Edit by : Atowl
Template by : Hani
Tutorial by : Mieyka
Picture by : Tumblr

-Navigations-

About Links Entries